Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80

Vers vlees

Home>Vers vlees

Deze koudgeperste hondenbrokken met vers vlees bevatten veel dierlijke eiwitten. Dit zorgt voor spieropbouw en je hond haalt er zijn dagelijkse portie energie uit.

Deze hondenbrokken bevatten vlees van goede kwaliteit uit Nederland.

Verder bevatten deze brokken extra antioxidanten als Spirulina en Echinacea. Deze dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid van je hond.

De geperste hondenbrokken en verkrijgbaar in de smaken:

 • Verse Kip voor puppy en volwassen honden (glutenvrij)
 • Verse Zalm voor volwassen en senior honden (graanvrij)
 • Verse Eend voor volwassen honden (graanvrij)
 • Aanbieding!

  Verse Zalm – Senior

  Veel vers vlees - Graan & Glutenvrij - 15 kg 74,99 64,99
  Hondenbrokken.nl Verse Zalm Senior is een totaalvoer voor de senior hond. Deze brok is graanvrij en bereid met verse zalm. Mede hierdoor draagt de brok bij aan soepele gewrichten en een mooie vacht. Verder bevat de brok gedroogde groenten en fruit en is het verrijkt met de krachtige antioxidanten spirulina en echinacea. Deze dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Er is geen langdurige verhitting toegepast bij productie van de brok. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Verse Zalm – Volwassen

  Veel vers vlees - Graan & Glutenvrij - 15 kg 74,99 64,99
  Hondenbrokken.nl Verse Zalm Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. De brok is bereid met verse zalm, gedroogde groenten en fruit. Deze graanvrije brok zit boordevol vitaminen en superfoods. De krachtige antioxidanten spirulina en Echinacea dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid, terwijl de zalm bijdraagt aan een goede huid en vacht. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Verse Kip – Volwassen

  Veel vers vlees - Glutenvrij - 15 kg 64,99 54,99
  Hondenbrokken.nl Verse Kip Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Deze brok is bereid met verse kip en zit boordevol vitaminen, mineralen en superfoods. De krachtige antioxidanten spirulina en echinacea dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Verder bevat het zalmolie, wat goed is voor huid en vacht. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Verse Kip – Puppy

  Veel vers vlees - Glutenvrij - 15 kg 64,99 54,99
  Hondenbrokken.nl Verse Kip Puppy is een premium hondenbrok voor je pup. De krachtige antioxidanten spirulina en echinacea dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Verder bevat deze brok naast verse kip ook zalmolie, wat goed is voor de huid en vacht. Deze glutenvrije puppybrokken zijn tevens kleiner en daardoor makkelijker kauwbaar. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen intact. De ideale start voor je pup!
 • Aanbieding!

  Verse Eend Graanvrij – Volwassen

  Veel vers vlees - Graan & Glutenvrij - 15 kg 74,99 64,99
  Hondenbrokken.nl Verse Eend Volwassen is het absolute totaalvoer voor de volwassen hond. Het is bereid met een hoog percentage verse eend, is graanvrij en gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Deze brok bevat gedroogde groenten en fruit en zit boordevol vitaminen en antioxidanten. De glucosamine, zalmolie en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast waardoor alle vitaminen en mineralen intact blijven.