Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

Graanvrij hondenvoer

Hondenbrokken Lam

Graanvrij hondenvoer

Graanvrij hondenvoer is gezond voor je hond als deze moeite heeft met het verteren van granen. Er zijn veel honden die te maken krijgen met gezondheidsproblemen als haaruitval, jeuk en kale plekken als gevolg van voeding. Graanvrij hondenvoer kan daarvoor een oplossing zijn. Het is namelijk zo dat granen vaak lastig te verteren zijn en in het spijsverteringstelsel voor problemen zorgen. Heb je een hond die gevoelig is voor maag- en darmklachten of gevoelig is voor voeding dan is het aan te raden om over te stappen op graanvrij hondenvoer.

Graanvrij hondenvoer van Hondenbrokken.nl voorziet in totaalvoer voor volwassen honden. Er zijn verschillende soorten graanvrije hondenbrokken verkrijgbaar. De best verkochte graanvrije brok is Lam Graanvrij. Je kan echter afwisselen met Verse Zalm Graanvrij of met Verse Eend Graanvrij. Ook voor senior honden is er speciaal graanvrij hondenvoer in ons assortiment opgenomen. Alle hondenbrokken zijn bereid met natuurlijke ingrediënten en koud geperst, zodat alle vitaminen en mineralen optimaal behouden blijven. Er zijn antioxidanten aan het voer toegevoegd, zoals spirulina en Echinacea bij Lam Graanvrij. Deze antioxidanten leveren een belangrijke bijdrage aan een sterk en gezond immuunsysteem. De toevoeging als glucosamine en chondroïtine zorgt voor soepele gewrichten.

Hondenbrokken.nl voorziet in een hoogwaardig assortiment met echt premium totaalvoer met 100% natuurlijke ingrediënten. Er zijn voor alle typen honden perfecte hondenbrokken beschikbaar, zoals graanvrij hondenvoer voor gevoelige honden. Bij ons ben je voordelig uit en betaal je geen kosten voor verzending. De bezorging is gratis en snel, want bestel je vandaag dan worden de graanvrije hondenbrokken morgen al geleverd.

koudgeperst da's een stuk gezonder
Hondenbrokken Lam

Graanvrij hondenvoer van de beste kwaliteit

Blije Honden, Blije baasjes…

Hondenbrokken

Het verhaal van Bentley

“Hallo, ik ben Bentley, een Amerikaanse Stafford van 4 jaar oud. Ik zit nogal hoog in m’n energie en kan ontzettend veel eten. Mijn baasje heeft gekozen voor de High Energy brokken van Hondenbrokken.nl”
Samuel
Hondenbrokken

Het verhaal van Bambi

“Hallo, ik ben Bambi! Voorheen had ik erg veel jeuk en irritatie aan mijn vachtje. Sinds ik Kip & Rijst voor kleine rassen eet, heb ik hier geen last meer van. De irritatie is weg en de zalmolie laat mijn vacht mooi glanzen!”
Claudia
Je bestelling
0

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL