Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op vragen die ons regelmatig gesteld worden. Staat je vraag er niet tussen? Stel deze dan gerust via ons contactformulier.

Wij hebben absoluut A++ kwaliteit hondenvoer. Sterker nog, als je de ingrediënten en de samenstelling van onze hondenbrokken bekijkt en deze vergelijkt met de bekendere A-merken, dan zijn jij en je hond vaak beter uit met onze brokken. Werken met tussenleveranciers of verkopen via winkels doen we niet. Hierdoor houden we voor jou de prijs zo laag mogelijk en de kwaliteit zo hoog mogelijk!

Overstappen op ons hondenvoer is zo gedaan. In theorie kan dit van de ene op de andere dag, maar wil jij je viervoeter iets bedachtzamer laten overstappen? Hou dan het onderstaande schema aan. 

Let op: mix krokante brokken nooit met koudgeperste brokken. Krokante brokken hebben namelijk veel langer nodig om te verteren dan zachte, koudgeperste brokken. Als je van een krokante brok (geëxtrudeerde brok) overstapt naar een koudgeperste brok, dan moet dit ‘cold turkey’ gebeuren, zonder het oude en nieuwe voer te mixen. 

Is het huidige voer geen krokante brok dan kun je het onderstaande overstapschema aanhouden:

  • 25% – De eerste 2 dagen mix je ons voer met het huidige voer. Binnen deze verhouding gebruik je 25% voer van Hondenbrokken.nl en 75% voer van de oude leverancier.
  • 50%Nu mag je 2 dagen het voer eerlijk verdelen. Dit betekent 50% Hondenbrokken.nl en 50% van de oude leverancier.
  • 75%Je raadt het al: weer 2 dagen, maar nu met 75% voer van Hondenbrokken.nl en 25% van je oude leverancier. Na deze twee dagen ben je volledig overgestapt op het voer van Hondenbrokken.nl.

Het voer van Hondenbrokken.nl is van dermate hoge kwaliteit en zó lekker, dat wij het niet nodig vinden om je hond te verleiden met proefverpakkingen. Mocht je hond onze hondenbrokken echt niet lusten, of wanneer hij er allergisch voor is, dan kun je een beroep doen op onze 100% blije viervoeter garantie. 

Verschillende proefzakjes met hondenvoer zijn overigens niet goed voor je hond. Zijn spijsvertering zal in veel gevallen moeten wennen aan de samenstelling van een andere hondenbrok. Hierdoor kunnen zijn darmen enkele dagen onrustig zijn. Nadat jij de knoop doorhakt en je hond écht is overgestapt op ons voer, zie je pas hoe energiek je hond is. Hierna kun je zelf zijn gezonde ontlasting en mooie vacht beoordelen!

Brokken van Hondenbrokken.nl zijn geschikt voor alle hondenrassen en kruisingen. We hebben voer voor puppy’s, maar ook voor honden op leeftijd. Zelfs voor drachtige, zeer actieve of te zware honden hebben we een oplossing. Je hoeft alleen rekening te houden met de levensfase van je hond en een smaak uit te kiezen!

1-12 maanden: puppy
1 tot 8 jaar: volwassen
8+ jaar: senior

Heb je speciale wensen wat betreft ingrediënten? Dan ben je bij Hondenbrokken.nl aan het juiste adres. Wij zijn zeer transparant over onze ingrediënten en zijn er zelfs trots op! Bekijk de ingrediëntenlijst per variant op de productpagina onder het kopje ‘Ingrediënten’. Heb je meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Geen probleem. In onze webshop vind je 6 verschillende varianten hondenvoer waarbij we gebruikmaken van slechts één dierlijke eiwitbron. Deze soorten zijn speciaal ontwikkeld voor honden met allergische reacties en huidaandoeningen. Het gebruik van één dierlijke eiwitbron vermindert de kans op allergieën in zeer grote mate en hiermee is het probleem dan ook vaak verholpen. In veel gevallen zijn deze brokken bij ons ook graan- en glutenvrij, dus haal je absoluut het beste hondenvoer voor je trouwe vriend in huis!

Heb je hulp nodig bij het kiezen? Dan kan je het contactformulier invullen of ons bellen via 085-0601226.

Het voer van Hondenbrokken.nl is bereid zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Als houdbaarheidsmiddel (antioxidant) is er vitamine E toegevoegd, dus zou het na openen van de verpakking 4 tot 6 maanden houdbaar moeten zijn. Uiteraard is dit ook afhankelijk van de variant hondenbrok die je kiest en de manier waarop je de brokken bewaart. Bewaar je de brokken netjes in een ton die ook nog eens luchtdicht is, dan ben je goed bezig!

Wij adviseren je om de brokken op een donkere en koele plek te bewaren en uit de buurt van een verwarming. Zo blijven de de brokken lekker knapperig en vol van smaak. Precies zoals je hond het wil!

De hondenbrokken voor kleine rassen verkopen we in zakken van 5 kilogram. Alle andere smaken worden geleverd in zakken van 15 kilogram. Uitgangspunt hierbij is dat wij minder verpakkingsmateriaal (dozen en plastic) hoeven te gebruiken en we hiermee zowel het milieu als jouw portemonnee minder belasten!

Heb je voor 14.00 uur je bestelling geplaatst? Dan worden de brokken de volgende werkdag bij je thuis bezorgd. Je krijgt van ons per mail een track & trace code toegezonden zodat je weet waar je bestelling zich bevindt. Je kunt de brokken ook laten bezorgen bij een DHL afhaallocatie. Deze opties zijn aan te vinken bij het afrekenen.

Het kan onverhoopt voorkomen dat je hond allergisch is of minder goed reageert op een van onze varianten hondenvoer. Constateer je dit? Neem dan direct contact met ons op door te mailen naar info@hondenbrokken.nl.
Geef in je mail duidelijk aan welke constatering je maakt en waarom je hond niet tevreden is. Vergeet niet je ordernummer en contactgegevens in de mail te vermelden zodat we weten wie je bent. Na ontvangst van je bericht zorgen wij ervoor dat de juiste persoon zo snel mogelijk contact met jou opneemt om samen te bespreken hoe we jou en je hond weer 100% blij krijgen!

Retourvoorwaarden
Onze brokken vallen in meer dan 99% van alle gevallen in de smaak, en aan de kwaliteit twijfelen we niet. Toch kunnen we niet geheel uitsluiten dat jij of je hond een gegronde reden hebben om de brokken retour te sturen. Dit kan onder de volgende voorwaarden:

100% blije viervoeter garantie
Het kan voorkomen dat je hond allergisch is voor een van onze varianten voer. Neem in zo’n geval altijd contact met ons op door te mailen naar info@hondenbrokken.nl. Geef in je mail duidelijk aan welke constatering je maakt en waarom je denkt dat je hond niet tevreden is. Vergeet niet je ordernummer en contactgegevens erbij te vermelden, want dan weten we wie je bent. Na ontvangst van je bericht nemen we binnen enkele werkdagen contact met je op en gaan we met jou op zoek naar een gepaste oplossing.

14 dagen bedenktijd
Als consument heb je een wettelijke termijn van 14 dagen waarin je afgenomen producten retour kan sturen. Wanneer je hier gebruik van wenst te maken, verwachten we dat je het product ongeopend en zonder beschadigingen retour stuurt. Zo kunnen wij er nog iemand anders blij mee maken. Wanneer een product toch geopend is, dan kunnen wij het aankoopbedrag helaas niet meer crediteren. Vergeet bij het retourneren niet het herroepingsformulier mee te sturen.

Het retouradres is:

Hondenbrokken.nl
Cobbenhagenstraat 26
2288 ET Rijswijk
Zuid-Holland, Nederland

Bewaar je wel de track & trace code van het pakket dat je naar ons opstuurt? Dit is namelijk het bewijs dat je het retour hebt gestuurd. Na ontvangst van de goederen storten we binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op je rekening.

Je bestelling
0

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL