FAQ

Hieronder vind je antwoorden op vragen die ons regelmatig gesteld worden. Staat je vraag er niet tussen? Stel deze dan gerust via ons contactformulier.

Overstappen op ons hondenvoer is zo gedaan. In theorie kan dit zelfs van de één op de andere dag, maar wil jij je viervoeter iets bedachtzamer laten overstappen? Hou dan het onderstaande schema aan.

  • 25% – De eerste 2 dagen mix je ons voer met het huidige voer wat je hond krijgt. Binnen deze verhouding gebruik je 25% voer van Hondenbrokken.nl en 75% voer van de oude leverancier.
  • 50% – Nu mag je 2 dagen het voer eerlijk verdelen. Dit betekent 50% Hondenbrokken.nl en 50% van de oude leverancier.
  • 75% – Je raad het al: weer 2 dagen, maar nu met 75% voer van Hondenbrokken.nl en 25% van je oude leverancier. Na deze twee dagen ben je volledig overgestapt op Hondenbrokken.nl

Het voer van Hondenbrokken.nl is van dermatige hoge kwaliteit en zóóó lekker, dat proefzakjes hartstikke overbodig zijn.
Proefzakjes met hondenvoer moeten ook niet verward worden proefzakjes chips. Je trouwe viervoeter moet namelijk even wennen aan het nieuwe voer, en met een proefpakketje ga je de overgangsperiode die je hond nodig heeft niet kunnen overbruggen.

Als je hond onverhoopt allergisch blijkt te zijn voor één van onze smaken, neem dan contact op met onze klantenservice. Dan gaan we voor je op zoek naar de oorzaak en bedenken we samen met jou een oplossing. door bijvoorbeeld 

Heb je voor 15:00 besteld, dan worden de brokken binnen één werkdag bij je thuisbezorgd. Een tracking code krijg je van ons per mail toegezonden zodat je weet waar je bestelling zich bevindt. Je kunt je brokjes ook laten bezorgen bij een DHL afhaallocatie. Deze opties zijn aan te vinken in onze webshop.

Brokjes van Hondenbrokken.nl zijn geschikt voor alle hondenrassen en kruisingen. We hebben voer voor puppy’s, maar ook voor de hondjes op leeftijd. Zelfs voor de drachtige, zeer actieve of te zware hondjes hebben we een oplossing. Je hoeft alleen nog rekening te houden met levensfase van je hond en een smaakje uit te kiezen!

  • 1 – 12 maanden, puppy
  • 1 tot 8 jaar, volwassen
  • 8+ jaar, senior

Heb je speciale wensen wat betreft ingrediënten? Dan ben je bij Hondenbrokken.nl aan het juiste “?
adres. Wij zijn zeer transparant over onze ingrediënten en pronken er zelfs mee! Bekijk de ingrediëntenlijst per variant op de productpagina onder het kopje; ingrediënten. Heb je meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor jouw hond hebben wij absoluut A++ kwaliteit voer! Sterker nog, als je de ingrediënten en de herkomst van de voedingsstoffen ontleed en deze vergelijkt met de grote bekende A-merken, dan zijn jij en je hond vaak beter uit met onze brokken. 

Werken met tussen leveranciers of verkopen via winkels doen wij niet. Hierdoor kunnen wij voor jou de prijs zo laag mogelijk houden en de kwaliteit zo hoog mogelijk!

Heb je hier geen antwoord op je vraag kunnen vinden neem dan contact op met onze klantenservice.

HONDENBROKKEN.NL

Fout, geen product gevonden..
Fout, geen product gevonden..
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 17 beoordelingen