Alleen de beste ingrediënten

Vleessoorten

Met de 5 soorten vlees die wij verwerkt hebben in onze koudgeperste brokken, zit er altijd wel een smaakje tussen die je hond echt niet kan weerstaan. Deze kwalitatief hoogwaardige vleesjes zijn de echte basis van onze succesvolle formule!

Eend

In tegenstelling tot de populaire kip (ook een vogelsoort), leeft de eend in het water en niet op het land. De eend heeft daarom een ander eetpatroon dan de kip. Eendenvlees is mals, een beetje rood en valt erg in de smaak.

Kip

Kip is een lekkere keuze die vrijwel altijd in de smaak valt. Een zeer veilige keuze dus voor wanneer je trouwe viervoeter een lastige eter is. Kippenvlees is erg voedzaam, betaalbaar en makkelijk verteerbaar!

LAm

Lamsvlees is lekker mals, zet de reukzintuigen van je hond op maximaal scherp en zit boordevol met de essentiële vitaminen, mineralen en eiwitten die je trouwe viervoeter nodig heeft. Een ware traktatie.

Rund

Een lekker stukje rundvlees past perfect binnen het dieet van je hond. Rundvlees is ook een goede bron van ijzer, fosfor en Seleen en zit van nature laag in vet en koolhydraten. Een vleessoort waar je hond blij van wordt.

Zalm

Zalm is echt een traktatie voor iedere hond. Zalm is mals, bevat ongelooflijk veel vitaminen, mineralen, eiwitten en de juiste vetten die helpen de huid en gewrichten van je hond optimaal te houden!

Groente
& fruit

Groente & fruit noodzakelijk om je trouwe viervoeter de juiste weerstand te bieden. Wij hebben een selectie van de lekkerste en beste groenten, fruit en superfoods voor je geselecteerd.

Wortel

Een lekker zoet knolgewas rijk aan vitaminen en mineralen. De wortel bevat betacaroteen, dit wordt ook wel provitamine A genoemd en draagt bij aan het herstel en groei van cellen van je hond!

Venkel

Een onderschatte superfood met teveel vitaminen om te benoemen. Wij hebben venkel aan ons recept toegevoegd omdat het veel vitamine-K bevat. Dit stimuleert de elektrische activiteit in de hersenen en houdt je hond scherp!

Tomaten

Veelzijdig en super gezond! De hoge dosis vitamine K zorgt voor een hoge botdichtheid zodat je hond tegen een stootje kan. Daarnaast geeft de tomaat je hond een lekker verzadigd gevoel en is het gewoon lekker!

Spirulina

Deze superfood bevat de meeste mineralen van alle plantensoorten op aarde en maar liefst 39 verschillende voedingsstoffen. Goed voor een glanzende vacht, een goede spijsverterig en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Selderij

In onze eigen sapjes kan je selderij haast niet meer weg te denken. Selderij helpt je hond een gezonde vacht te behouden, draagt bij aan beter zicht in schemer en werkt als een natuurlijke zonnebrand beschermer.

Kamille

Niet alleen mooi, maar bijzonder krachtig en lekker! Aangezien we voor je hond geen kamille thee kunnen zetten, zit het in de brok! Kamille geeft rust, helpt bij krampjes, obstipatie en overmatig zorgen (stress).

Peer

Een vezelrijke fruitsoort die je hond erg goed doet! De vezels dragen bij aan een goede darmgezondheid en een gezonde ontlasting. De calcium draagt bij aan sterke botten en een goed gebit. Lekker dus, maar ook heel gezond!

Cranberry

Deze rode vrucht bevat uitzonderlijk veel voedingsstoffen en antioxidanten (teveel om te benoemen). De belangrijkste werking van deze vrucht voor je hond, is het gezond houden van de blaas en urinewegen en het tegengaan van infecties.

Brandnetel

Brandnetel is een bron van natuurlijke ijzer en is onder andere rijk aan vitamine A, C en K. Deze kruid is draagt bij aan het behoud van goede ogen, een goed gebit en sterke botten en een gezond energieniveau.

Blauwe bes

De blauwe bes is één van de populairste antioxidanten die wij kennen en zit bomvol antioxidanten en vitaminen. Net zoals bij de mens helpt de blauwe bes het immuunsysteem van je viervoeter enorm te versterken.

Biet

De rode biet is een groente die veel wordt verwerkt in dierenvoeding. De vezels en de prebiotica dragen bij aan een goede spijsvertering en spelen een grote rol in het behoud van een goede ontlasting.

Basilicum

Basilicum, ook bekend als het koningskruid helpt je viervoeter om schimmels te verweren en verhoogt hiermee dus ook het immuunsysteem van je hond! Daarnaast heeft heeft en heeft een sterk ontstekingsremmende werking.

ei

Als je hond in het wild geleefd had, dan was de ei het toetje geweest wat hem heel de dag door blij zou maken. Een echte traktatie voor je hond, boordevol met eiwitten (natuurlijk) en vitaminen. Echt een onmisbaar ingrediënt.

HONDENBROKKEN.NL

Fout, geen product gevonden..
Fout, geen product gevonden..
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 17 beoordelingen