Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

Kleine rassen

Hondenbrokken kleine hond

Hondenbrokken voor kleine rassen

Hondenvoer voor kleine rassen is speciaal voor de kleinere honden ontwikkeld. Het is namelijk belangrijk dat elk type hond hondenbrokken krijgt die op het gewicht en grootte zijn afgestemd. Zo is er een verschil in energiebehoefte, maar ook in de spijsvertering. De voedingsbehoefte van kleine honden is daarom anders dan die van grote rassen. Het spijsverteringskanaal is kleiner en daarom zijn de hondenbrokken voor kleine rassen licht verteerbaar. Bovendien is de grootte van de brokjes aangepast op de kleinere hondenmonden en is er rekening gehouden met de vorm.

Hondenbrokken.nl heeft voor kleine rassen exclusief hondenvoer beschikbaar, zoals Kip & Rijst Kleine Rassen. De kleine hondenbrokjes zijn zowel voor jonge als volwassen kleine honden geschikt. Het hondenvoer zit boordevol vitaminen en dierlijk eiwit in de vorm van kip. Dat heeft als voordeel dat de kans op een allergische reactie kleiner is. De zalmolie in deze hondenbrokken zorgt ervoor dat de huid net als de vacht mooi en gezond blijft. Bestanddelen als glucosamine en chondroïtine leveren een belangrijke bijdrage aan de soepelheid van gewrichten.

Je wilt voor je kleine hond natuurlijk het beste van het beste. Dat is wat Hondenbrokken.nl te bieden heeft met speciaal hondenvoer voor kleine rassen met natuurlijke ingrediënten. Bovendien profiteer je bij ons van gratis bezorging en is de verzending razendsnel. Bestel je vandaag premium hondenbrokken dan heb je deze morgen al in huis. Je krijgt ook nog eens 100% blije viervoeter garantie en geld terug als de hondenbrokjes niet bevallen. Verzorg je hondje goed en kies daarom voor voer van Hondenbrokken.nl.

koudgeperst da's een stuk gezonder
Hondenbrokken kleine hond

Voordelen

Blije Honden, Blije baasjes…

Hondenbrokken

Het verhaal van Bentley

“Hallo, ik ben Bentley, een Amerikaanse Stafford van 4 jaar oud. Ik zit nogal hoog in m’n energie en kan ontzettend veel eten. Mijn baasje heeft gekozen voor de High Energy brokken van Hondenbrokken.nl”
Samuel
Hondenbrokken

Het verhaal van Bambi

“Hallo, ik ben Bambi! Voorheen had ik erg veel jeuk en irritatie aan mijn vachtje. Sinds ik Kip & Rijst voor kleine rassen eet, heb ik hier geen last meer van. De irritatie is weg en de zalmolie laat mijn vacht mooi glanzen!”
Claudia
Je bestelling
0

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL