Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

Het verhaal van Bambi

Hondenbrokken

Het verhaal van Bambi

De hond van Claudia uit Den Haag

Hallo! Mijn naam is Bambi. Ik ben een Chihuahua van 1700 gram en ben op de foto 1,5 jaar oud. Voorheen had ik erg veel jeuk en irritatie aan mijn vachtje. Sinds ik Hondenbrokken.nl Kip & Rijst voor kleine rassen eet, heb ik hier geen last meer van. De irritatie is weg en de zalmolie laat mijn vacht zelfs mooi glanzen! Ik heb geen last meer, en mijn baasje geen zorgen 🙂

Hoe kwam je bij Hondenbrokken.nl terecht?

Claudia: “Een collega van mij wees me op jullie website. Zij had voor haar eigen hondje ook Kip & Rijst kleine rassen besteld, en deze beviel heel erg goed!”

Welke brokjes kreeg Bambi eerst te eten?

“Bambi kreeg eerst geëxtrudeerde brokken van een relatief bekend merk. In het begin vielen deze brokken in de smaak, maar ze waren te groot en te knapperig voor Bambi om er lekker ontspannen van te kunnen genieten. Daarnaast hielp het niet de allergie tegen te gaan. Bambi raakte snel op deze brokken uitgekeken.”

Wat wilde je graag anders zien?

“Ik let in eerste instantie nooit op de prijs. Ik wilde vooral kleinere brokjes die makkelijker te eten zijn voor Bambi en die de allergische uitslag voorkomen. Dat ze goed in de smaak vallen en ook een stuk betaalbaarder zijn, dat is mooi meegenomen!”

Welke brok is het geworden?

“Bambi had de koudgeperste Kip & Rijst voor kleine rassen al geproefd, dus de keuze was snel gemaakt!”

Was overstappen moeilijk?

“Zeker niet! Bambi is al vaker overgestapt. We geven haar meestal twee dagen opeenvolgend de mogelijkheid om te kiezen tussen het oude en het nieuwe voer. Je merkte al snel waar haar voorkeur naar uitging. Daarnaast begrepen wij van jullie klantenservice dat we geëxtrudeerde brokken niet mochten mengen met koudgeperste brokken. Bambi moest dus wel ‘cold turkey’ overstappen.”

Hoe zou je onze brokken omschrijven?

“De brokken ruiken goed. Bambi reageert er ook goed op en de verschillen aan het gebit en de vacht zijn ook duidelijk te zien. Wij vinden dit veruit de beste prijs-kwaliteitverhouding die er te vinden is, en raden de brokken zeker aan.”

Hondenbrokken kleine hond
Heb je ook een zo'n kieskeurige eter als Bambi?

Gun je hond dan ook onze Kip & Rijst – Kleine Rassen.  Samengesteld met slechts één dierlijke eiwitbron: kip, waardoor de kans op een allergische reactie sterk vermindert. De glucosamine en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten en de zalmolie helpt de huis en de vacht gezond te houden.

Vorige
Volgende
Je bestelling
0

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL