Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

Glutenvrij hondenvoer

Hondenbrokken Verse Kip

Glutenvrije hondenbrokken

Glutenvrij hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor honden die allergisch zijn voor gluten of daar gevoeligheid voor hebben. Er zijn honden die echt glutenvrij hondenvoer nodig hebben om gezond door het leven te gaan. Gluten vormen een eiwit die in verschillende graansoorten voorkomen. Toch zijn graanvrije hondenbrokken anders, want daar komt helemaal geen graan in voor en dat kan wel het geval zijn in glutenvrije hondenbrokken.

Heb je een hond met een glutenallergie dan zijn er doorgaans symptomen darmproblemen en huidproblemen. Dan is het belangrijk om de oorzaak aan te pakken om de gevolgen van de voedselintolerantie te bestrijden. Glutenvrije hondenbrokken van Hondenbrokken.nl zijn de beste keuze. Een van onze best verkopende producten binnen deze categorie is Verse Kip Glutenvrij Volwassen. Naast verse kip bevatten deze brokken volop mineralen, vitaminen en antioxidanten als Echinacea en spirulina. Deze versterken het immuunsysteem van je hond en de toegevoegde zalmolie helpt de huid en vacht in een perfecte conditie te houden. Het ontbreken van langdurige verhitting tijdens het productieproces zorgt voor het optimaal behouden van mineralen en vitaminen.

Hondenbrokken.nl voorziet in een assortiment met premium totaalvoer van de hoogste kwaliteit. Glutenvrij hondenvoer op basis van gezonde, koude persing is bij ons tegen een eerlijke prijs verkrijgbaar. Bovendien vallen de hondenbrokken met natuurlijke ingrediënten goed in de smaak bij honden. Jij profiteert daarbij van gratis bezorging van de bestelling en van een razendsnelle levering. Vandaag besteld, betekent dat je de glutenvrije hondenbrokken morgen al in huis hebt. Uiteraard met 100% blije viervoeter garantie. Zo heb je voortaan een vast en betrouwbaar adres voor het kopen van hondenbrokken die echt goed zijn voor je hond.

koudgeperst da's een stuk gezonder
Hondenbrokken Verse Kip

Onze glutenvrije brokken

Blije Honden, Blije baasjes…

Hondenbrokken

Het verhaal van Bentley

“Hallo, ik ben Bentley, een Amerikaanse Stafford van 4 jaar oud. Ik zit nogal hoog in m’n energie en kan ontzettend veel eten. Mijn baasje heeft gekozen voor de High Energy brokken van Hondenbrokken.nl”
Samuel
Hondenbrokken

Het verhaal van Bambi

“Hallo, ik ben Bambi! Voorheen had ik erg veel jeuk en irritatie aan mijn vachtje. Sinds ik Kip & Rijst voor kleine rassen eet, heb ik hier geen last meer van. De irritatie is weg en de zalmolie laat mijn vacht mooi glanzen!”
Claudia
Je bestelling
0

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL