Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

Ons verhaal

ONS VERHAAL

Honden

WIJ DOEN HET ANDERS!

Kwalitatief hoogwaardig hondenvoer tegen een eerlijke prijs. Dat is wat wij voor ogen hebben. Nu denk je misschien: “Ja ja, dat zeggen ze allemaal.” Dat klopt ook. Juist om deze reden zijn wij helemaal transparant in ons verhaal.

BROKKENPILOTEN

Als echte hondenliefhebbers viel het ons op dat er veel ‘brokkenpiloten’ actief zijn op de hondenbrokkenmarkt. Het is niet zo gek dat hondeneigenaren door de bomen het bos niet meer zien en niet meer weten wie of wat ze nu moeten geloven.

Hondenbrokken

MOOIE BELOFTES

Aanbieders van te goedkope hondenbrokken overspoelen de markt en veel fabrikanten proberen je te verleiden met mooie beloftes. Maar al te vaak kunnen zij deze beloftes niet waarmaken. Ze voegen bijvoorbeeld eiwitvervangers en grote hoeveelheden ‘opvulmiddelen’ toe waardoor je hond ongezond of onvolledig voer krijgt voorgeschoteld. Dit gaat uiteindelijk ten koste van het welzijn en de gezondheid van je hond. 

Minder voedzaam dan ze beloven

slecht verteerbare granen

Een blije en gezonde hond

TIJD VOOR VERANDERING

Wij hebben de knoop doorgehakt en besloten onze jarenlange ervaring en kennis op dit gebied in te gaan zetten om het tij te keren! Wij produceren hondenbrokken die niet alleen gezond, maar ook écht heel lekker zijn. De samenstelling van onze koudgeperste brokken is volledig afgestemd op de smaakpapillen en de natuurlijke behoeftes van je hond. De brokken bevatten veel (vers) vlees en zijn bereid met natuurlijke ingrediënten. Bovendien is onze zorgvuldig uitgebalanceerde voeding geheel vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen.

Honden

ECHTE LIEFDE GAAT DOOR DE MAAG!

Hondenbrokken.nl biedt een 100% Nederlands totaalvoer vol natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn nauwkeurig geselecteerd door deskundige en ervaren voedingsspecialisten. Zij weten exact wat jouw trouwe viervoeter nodig heeft om gezond en vol energie door het leven te gaan. Uiteraard zijn alle smaken met vlag en wimpel goedgekeurd door ons testpanel. Want alleen de allerbeste ingrediënten zijn goed genoeg! Wil je meer weten over onze ingrediënten? Bekijk dan onze ingrediënten pagina.

Puppy Hondenbrokken
koudgeperst da's een stuk gezonder

geen onnodige tussenpersonen

Bij Hondenbrokken.nl houden we graag de touwtjes in handen. We hebben alles in eigen beheer of zitten er bovenop. Van de herkomst van onze hoogwaardige grondstoffen tot aan het persen van de brokken en de bezorging bij jou thuis. Op deze manier weten wij precies wat jouw hond eet en blijven we nauw betrokken bij zijn behoeftes, welzijn en gezondheid.

Beloftes waarmaken

Onze brokken zijn koudgeperst. Dit houdt in dat onze brokken tijdens het productieproces niet langdurig zijn verhit waardoor alle natuurlijke vitamines en mineralen behouden blijven. En reken maar dat onze brokken hier boordevol mee zitten! Neem gerust eens een kijkje bij de ingrediëntenlijsten van de verschillende soorten brokken die wij aanbieden. Zo kan je met eigen ogen zien dat we niet alleen maar mooie beloftes doen, maar dat we die ook daadwerkelijk waarmaken!

"Zo gezond als een vis"

Bijna elke hond is gek op vis. Jouw hond ook? Kies dan voor de brokken met verse zalm, boordevol natuurlijke vitaminen en mineralen. Maar ook de smaken rund, kip, lam en zelfs eend behoren tot ons assortiment en zijn absolute toppers die altijd in de smaak vallen.

Honden
Hondenbrokken Zalm Senior

Graan- en glutenvrij

Granen worden vaak als goedkoop vulmiddel gebruikt. Onze brokken bevatten alléén de essentiële granen. Maar het is ook mogelijk om voor een 100% graan- of glutenvrije brok te gaan, speciaal voor gevoelige of allergische honden. We hebben zelfs een aantal hypoallergene varianten, met maar één dierlijk eiwit en geen extra toevoegingen.

16 varianten

Bij Hondenbrokken.nl houden we het graag overzichtelijk. Je hoeft bij ons dus niet te kiezen uit tientallen verschillende mogelijkheden. Wij hebben de keuze alvast voor jou gemaakt door de 16 lekkerste en meest voedzame varianten in ons assortiment op te nemen.

koudgeperste hondenbrokken

Levensfase

Uiteraard houden we rekening met de levensfase waarin jouw hond zich bevindt. Zo hebben we brokken voor de pup, de volwassen hond en de senior. Ook hebben we een speciale mini-variant voor kleinere rassen welke makkelijker te kauwen is. De ingrediënten zijn bij iedere variant perfect afgestemd op de levensfase van je hond en zijn tevens met wimpel goedgekeurd door ons testpanel!

Honden

De juiste keuze

Met Hondenbrokken.nl ben je wat voeding betreft verzekerd van een gezonde en gelukkige hond. En omdat blije honden blije baasjes maken, maakt dat ons ook blij! Neem dus de stap en verwen jezelf en je hond met de meest betaalbare premium hondenbrokken die er zijn.

Je bestelling
0

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL