ONS VERHAAL

WIJ DOEN HET ANDERS!

Kwalitatief hoogwaardig hondenvoer tegen een eerlijke prijs. Dat is wat wij voor ogen hebben. Nu denk je misschien: ja ja, dat heb ik eerder gehoord. En daar heb je gelijk in! Dit is precies waarom wij het anders gaan doen.

BROKKENPILOTEN

Als echte hondenliefhebbers viel het ons op dat er te veel ‘brokkenpiloten’ actief zijn op de hondenbrokkenmarkt. Het is niet zo gek dat hondeneigenaren door de bomen het bos niet meer zien en niet meer weten wie of wat ze nu moeten geloven.

MOOIE BELOFTES

Onverklaarbaar goedkope hondenbrokken overspoelen de markt en veel fabrikanten proberen je te verleiden met allerlei mooie trucjes, praatjes en beloftes. Maar al te vaak kunnen zij deze beloftes in de praktijk helemaal niet waarmaken. Daardoor krijgen veel honden ongezond of onvolledig voer voorgeschoteld. Dit gaat uiteindelijk ten koste van het welzijn en de gezondheid van de hond. En dat is het laatste wat we willen!

TIJD VOOR VERANDERING

Wij hebben daarom besloten onze jarenlange ervaring en kennis op dit gebied in te gaan zetten om te voorkomen dat er nog meer honden de dupe worden. Het is tijd om het tij te keren! Wij produceren hondenbrokken die gezond én lekker zijn! De samenstelling van onze koudgeperste brokken is volledig afgestemd op de natuurlijke behoeftes van de hond en bevat veel vers vlees. Bovendien is onze zorgvuldig uitgebalanceerde voeding geheel vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen.

ECHTE LIEFDE GAAT DOOR DE MAAG!

Hondenbrokken.nl biedt een 100% Nederlands totaalvoer vol natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn nauwkeurig geselecteerd door deskundige en ervaren voedingsspecialisten. Zij weten exact wat jouw trouwe viervoeter nodig heeft om gezond en vol energie door het leven te gaan. Alleen de allerbeste ingrediënten zijn goed genoeg voor onze brokken.

Wie het dichtst bij het vuur zit,
warmt zicht het meest

Bij Hondenbrokken.nl houden we graag de touwtjes in handen. We hebben alles in eigen beheer of zitten er bovenop. Van de herkomst van onze hoogwaardige grondstoffen, tot aan aan het persen van de brokken en de bezorging bij jou thuis. Op deze manier weten wij wat jouw hond eet en blijven we nauw betrokken bij zijn behoeftes, welzijn en gezondheid.

Beloftes waarmaken

Onze brokken zijn koudgeperst. Dat betekent dat ze niet langdurig worden verhit. Hierdoor blijven alle vitamines en mineralen behouden. En reken maar dat onze brokken hier boordevol mee zitten! Neem gerust eens een kijkje bij de ingrediëntenlijsten van de verschillende soorten brokken die wij aanbieden. Zo kan je met eigen ogen zien dat we niet alleen maar mooie beloftes doen, maar dat we die ook daadwerkelijk waarmaken!

"Zo gezond als een vis"

Houdt je hond van vis? Kies dan voor de verse zalm boordevol vitaminen en mineralen. Maar ook smaken rund, kip, lam en zelfs eend behoren tot ons assortiment en zijn absolute toppers die altijd in de smaak vallen.

Graan- en glutenvrij

Granen worden vaak als goedkoop vulmiddel gebruikt en daarom bevatten onze brokken alleen de essentiële granen. Het is echter ook mogelijk om voor 100% graan- of glutenvrij te gaan, speciaal voor gevoelige of allergische honden. We hebben zelfs een aantal hypoallergene varianten, met maar één dierlijk eiwit en geen extra toevoegingen.

Zestien varianten

Bij Hondenbrokken.nl houden we het graag overzichtelijk. Je hoeft bij ons dus niet te kiezen uit tientallen verschillende mogelijkheden. Wij hebben de keuze alvast voor jou gemaakt door de zestien beste en meest voedzame varianten in ons assortiment op te nemen.

Levensfase

Uiteraard houden wij hierbij rekening met de levensfase waarin jouw hond zich bevindt. Zo hebben we brokken voor pups, voor de junior, de volwassen hond en de senior. Ook hebben we een speciale mini-variant toegevoegd voor de kleinere rassen. Voor elk wat wils dus, zonder dat je eindeloos hoeft te zoeken naar het meest geschikte voer voor je allerliefste maatje.

Kortom....

Met ons voer ben je verzekerd van een gezonde, vitale en gelukkige hond. En omdat blije honden blije baasjes maken, kan jij samen met je hond zorgeloos gaan genieten van het leven!

HONDENBROKKEN.NL

Fout, geen product gevonden..
Fout, geen product gevonden..
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 17 beoordelingen