Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

Volwassen hond

kip rijst volwassen

voor DE VOLWASSEN HOND

Hondenvoer voor een volwassen hond bestaat uit een speciale samenstelling met uitgebalanceerde ingrediënten om te voorzien in de benodigde vitaminen en mineralen. Vanaf een leeftijd van zes maanden geldt voor kleine honden dat het tijd is om over te stappen naar hondenvoer voor volwassen honden. Bij middelgrote hondenrassen maak je de overstap bij een leeftijd van 1 jaar. Heb je een grote hond dan is de leeftijd van twee jaar geschikt om volwassen hondenvoer te geven.

Er zijn voor volwassen honden uiteenlopende soorten hondenvoer verkrijgbaar. Zo is er sprake van hondenbrokken met variatie in smaak. Bijvoorbeeld Kip & Rijst Volwassen of graanvrij met verse zalm voor de liefhebber. Heb je een lastige eter dan vallen de hondenbrokken met kip & pens vast in de smaak. Hondenvoer voor volwassen honden is ook verkrijgbaar voor onder meer kleine rassen. De grootte van de hondenbrokjes zijn daarop afgestemd. Heb je een hele actieve hond dan heeft je viervoeter extra energie nodig. High Energy hondenbrokken zijn bijvoorbeeld speciaal geschikt voor actieve volwassen honden. Een van de populaire brokken uit ons assortiment voor volwassen honden betreft lam graanvrij. Zo is er voor elke hond een passende brok beschikbaar.

Hondenbrokken.nl voorziet in volwassen hondenvoer dat koud is geperst en bevat 100% natuurlijke ingrediënten. De hondenvoeding bevat alle vitaminen en mineralen die je hond nodig heeft. De hondenbrokken zijn voedzaam, lekker vers, geven je hond energie en een mooie vacht. Bovendien is er sprake van goedkoop hondenvoer, want wij werken zonder tussenleveranciers en de bezorging is gratis.

koudgeperst da's een stuk gezonder
kip rijst volwassen

Met aandacht en liefde bereid

Blije Honden, Blije baasjes…

Hondenbrokken

Het verhaal van Bentley

“Hallo, ik ben Bentley, een Amerikaanse Stafford van 4 jaar oud. Ik zit nogal hoog in m’n energie en kan ontzettend veel eten. Mijn baasje heeft gekozen voor de High Energy brokken van Hondenbrokken.nl”
Samuel
Hondenbrokken

Het verhaal van Bambi

“Hallo, ik ben Bambi! Voorheen had ik erg veel jeuk en irritatie aan mijn vachtje. Sinds ik Kip & Rijst voor kleine rassen eet, heb ik hier geen last meer van. De irritatie is weg en de zalmolie laat mijn vacht mooi glanzen!”
Claudia
Je bestelling
0

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL