Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

Het verhaal van Bentley

Hondenbrokken

Het verhaal van Bentley

De hond van Samuel uit Voorburg

Hallo baasjes! Ik ben Bentley, een Amerikaanse Stafford van 4 jaar oud. Het liefst zit ik heel de dag op je schoot met alle 48 kilo’s die ik heb. Wanneer ik los mag lopen van het baasje, dan speel ik het liefst met andere kleine honden (zoals ik mij ook voel). Erg jammer dat ik na een hele middag buitenspelen weer naar binnen moet van mijn baasje, maar ach… dat hoort erbij!

Hoe kwam je bij Hondenbrokken.nl terecht?

Samuel: “Bentley is een energieke hond die ontzettend veel kan eten. Hij heeft eigenlijk een onstilbare honger! Daarom ben ik op zoek gegaan naar goed betaalbaar hondenvoer zonder te hoeven inleveren op kwaliteit.”

Welke brokken kreeg Bentley eerst te eten?

“Een hele lange tijd ging Bentley goed op de brokken van Albert Heijn. Deze kreeg hij van zijn vorige baasje. Ik heb dat overgenomen zonder erbij stil te staan dat deze brokken niet aansloten op Bentley’s behoeftes. Zodoende zijn we overgestapt op High Energy brokken van een ander merk. Een hele vooruitgang, maar ik merkte wel dat Bentley hiervan veel winden ging laten.”

Wat wilde je graag anders zien?

“Ik wilde ander voer waar de darmen van Bentley beter op zouden reageren en waardoor hij minder winden zou laten.”

Welke brok is het geworden?

“Na het zien van de High Energy brokken op jullie website heb ik de ingrediënten bestudeerd en de brokken besteld. Het voelde goed en het heeft ook goed uitgepakt!”

Was overstappen moeilijk?

“Daar hoef ik me bij Bentley gelukkig geen zorgen om te maken. Direct toen de brokken bezorgd waren kreeg hij al snel door dat er wat lekkers in de doos zat, en ik was zelf natuurlijk ook benieuwd. Hij ging die dag iets eerder eten dan gebruikelijk en het overstappen was een feit, haha.”

Hoe zou je onze brokken omschrijven?

“De brokken zitten in een grote zak, wat voor ons echt een voordeel is. De brokken ruiken heel goed en vallen niet snel uit elkaar. De ingrediënten zijn beknopt, maar daarom juist geweldig voor Bentley. Jullie High Energy brokken zijn de perfecte brokken voor mijn hond!”

Hondenbrokken High Energy
Heb je ook zo'n energieke hond als Bentley?

Gun ‘m dan ook onze High Energy brokken. Deze bevatten makkelijk verteerbare eiwitten en koolhydraten, een hoog gehalte aan belangrijke aminozuren in het eiwit en een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren. Onze High Energy brok is een perfect uitgebalanceerd en hoogwaardig totaalvoer voor de hond die veel beweging nodig heeft!

 

 

Vorige
Volgende
Je bestelling
0

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL