Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

Voor een vaste en gezonde ontlasting

Hondenbrokken verse kip

Voor een vaste en gezonde ontlasting

Elke hond heeft wel eens last van zijn darmen en diarree is dan ook een veel voorkomend verschijnsel. Als je hond iets verkeerds heeft gegeten of als z’n maaltijd niet zo lekker valt, merk je dat al snel aan zijn ontlasting. Heeft je hond chronische diarree dan komt dat vaak door verkeerd hondenvoer waardoor een onbalans in de darmen ontstaat. Goede voeding helpt om de darmwand te beschermen en de darmflora weer op te bouwen. Hondenbrokken met prebiotica bijvoorbeeld zijn erg geschikt om de spijsvertering weer goed op gang te krijgen. Raadpleeg bij chronische diarree altijd eerst je dierenarts.

koudgeperst da's een stuk gezonder
Hondenbrokken verse kip

Brokken voor een vaste ontlasting

Blije Honden, Blije baasjes…

Hondenbrokken

Het verhaal van Bentley

“Hallo, ik ben Bentley, een Amerikaanse Stafford van 4 jaar oud. Ik zit nogal hoog in m’n energie en kan ontzettend veel eten. Mijn baasje heeft gekozen voor de High Energy brokken van Hondenbrokken.nl”
Samuel
Hondenbrokken

Het verhaal van Bambi

“Hallo, ik ben Bambi! Voorheen had ik erg veel jeuk en irritatie aan mijn vachtje. Sinds ik Kip & Rijst voor kleine rassen eet, heb ik hier geen last meer van. De irritatie is weg en de zalmolie laat mijn vacht mooi glanzen!”
Claudia

Kwalitatief hoogwaardig hondenvoer

Veel van onze koudgeperste hondenbrokken zijn verrijkt met bietenpulp. De natuurlijke vezels van bietenpulp zorgen ervoor dat het voer langer de tijd heeft in de darmen om goed verteerd te worden. Hierdoor kunnen meer noodzakelijke voedingsstoffen, maar ook overtollig vocht, uit de darm onttrokken worden. Samen met de andere vezelrijke ingrediënten in onze brokken, zorgt dit voor een gezonde, vaste ontlasting en dus een blije hond!

Wij bieden uitsluitend complete hondenvoeding aan, zodat we zeker weten dat jouw hond alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft. Je hoeft dus niets extra’s meer toe te voegen. Onze hondenbrokken bevatten veel vers vlees, eiwitten, groenten, fruit en zelfs superfoods! Voor elke leeftijd en voor elke levensfase hebben we de meest geschikte brokken geselecteerd. Ons kwalitatief hoogwaardige hondenvoer sluit dus altijd aan op de natuurlijke behoeftes van jouw hond.

Geen probleem. In onze webshop vind je 6 verschillende varianten hondenvoer waarbij we gebruikmaken van slechts één dierlijke eiwitbron. Deze soorten zijn speciaal ontwikkeld voor honden met allergische reacties en huidaandoeningen. Het gebruik van één dierlijke eiwitbron vermindert de kans op allergieën in zeer grote mate en hiermee is het probleem dan ook vaak verholpen. In veel gevallen zijn deze brokken bij ons ook graan- en glutenvrij, dus haal je absoluut het beste hondenvoer voor je trouwe vriend in huis!

Heb je hulp nodig bij het kiezen? Dan kan je het contactformulier invullen of ons bellen via 085-0601226.

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook!). Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

Je bestelling
0

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL