Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

Hondenbrokken met minder vet

Hondenbrokken verse kip

Hondenbrokken met minder vet

Vetten horen absoluut bij goed gebalanceerd hondenvoer. Vet geeft namelijk relatief veel energie en het geeft voer een lekkere smaak. Ook zijn er onmisbare vetzuren die je hond nodig heeft om gezond te blijven. Denk aan Omega 3- en Omega 6-vetzuren.

Zolang je je aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt, zorgt een goede dosering vet voor een gelukkige hond! Wordt je hond toch wat te dik of krijg je advies van de dierenarts? Kijk dan eens naar onze hondenbrokken met een lager percentage ruw vet. Bijvoorbeeld onze populaire Lam & Rijst Volwassen of Lam & Rijst Senior!

koudgeperst da's een stuk gezonder
Hondenbrokken verse kip

Lekker & vetarm hondenvoer

Blije Honden, Blije baasjes…

Hondenbrokken

Het verhaal van Bentley

“Hallo, ik ben Bentley, een Amerikaanse Stafford van 4 jaar oud. Ik zit nogal hoog in m’n energie en kan ontzettend veel eten. Mijn baasje heeft gekozen voor de High Energy brokken van Hondenbrokken.nl”
Samuel
Hondenbrokken

Het verhaal van Bambi

“Hallo, ik ben Bambi! Voorheen had ik erg veel jeuk en irritatie aan mijn vachtje. Sinds ik Kip & Rijst voor kleine rassen eet, heb ik hier geen last meer van. De irritatie is weg en de zalmolie laat mijn vacht mooi glanzen!”
Claudia

Gezond voer voor te dikke honden

De beste manier om tot een gezond gewicht te komen is je hond dieetvoeding te geven. Goede dieetvoeding bevat een lager vetgehalte, meer vezels en veel voedingsstoffen. Zo krijgt je hond gezonde voeding binnen die hem meer energie geeft en schotel je hem tegelijkertijd een magere maaltijd voor, waardoor hij langzaam afvalt. Een goed voorbeeld van gezonde dieetvoeding is een koudgeperste brok. Koudgeperste brokken zijn mager en worden op een relatief lage temperatuur bereid waardoor mineralen, vitaminen en eiwitten zo veel mogelijk behouden blijven. Met dit zorgvuldig samengestelde voer behoudt je hond bovendien soepele gewrichten en bouwt hij een sterk afweersysteem op. Een gezonde keuze dus als voer voor te dikke honden! 

Krijgt je hond te weinig beweging, dan krijgt hij niet de kans om de energie kwijt te raken die hij door middel van zijn eten binnen krijgt. Daardoor kan hij te zwaar worden. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat hij gezonde voeding krijgt en geen ongezonde tussendoortjes.

Is je hond te dik (aan het worden), dan is het niet verstandig hem plotseling op een streng dieet te zetten en hem weinig eten te geven. Daardoor breng je namelijk zijn gezondheid in gevaar. Beter is het te kiezen voor speciaal voer voor te dikke honden, waardoor hij gezonder gaat eten. Besluit je dat te doen, dan kun je het beste niet van de ene op de andere dag overstappen naar andere voeding, maar zijn oude voer eerst mengen met het nieuwe voer. Zo voorkom je problemen met zijn spijsvertering en kan je hond langzaam aan zijn nieuwe voer wennen. Lees alles over verantwoord overstappen naar ander voer in onze FAQ.

Het kan onverhoopt voorkomen dat je hond allergisch is of minder goed reageert op een van onze varianten hondenvoer. Constateer je dit? Neem dan direct contact met ons op door te mailen naar info@hondenbrokken.nl.

Geef in je mail duidelijk aan welke constatering je maakt en waarom je hond niet tevreden is. Vergeet niet je ordernummer en contactgegevens in de mail te vermelden zodat we weten wie je bent. Na ontvangst van je bericht zorgen wij ervoor dat de juiste persoon zo snel mogelijk contact met jou opneemt om samen te bespreken hoe we jou en je hond weer 100% blij krijgen!

Je bestelling
0

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL