Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80

Honden met overgewicht

Home>Honden met overgewicht

Hondenbrokken voor honden met overgewicht

Deze koudgeperste hondenbrokken zijn bereid met lam, een ingrediënt met een laag vetpercentage.

De koudgeperste brokken worden op relatief lage temperatuur bereid. Op die manier blijft er veel van hun voedingswaarde, zoals eiwitten, vitaminen en mineralen behouden.

Deze hondenbrokken zijn daarom erg geschikt voor gewichtsbeheersing bij honden met overgewicht.

Heb je een hondje met een pondje meer?

Neem dan de koudgeperste hondenbrokken met Lam & Rijst van Hondenbrokken.nl. Verkrijgbaar voor zowel volwassen als senior honden.

 • Aanbieding!

  Lam & Rijst – Volwassen

  Laag in vet - Soepele gewrichten - 15 kg 69,99 59,99
  Hondenbrokken.nl Lam & Rijst Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Deze smakelijke brok is verrijkt met glucosamine en chondroïtine voor het behoud van soepele gewrichten. De hoge dosering vitamine E zorgt tegelijkertijd voor een sterk afweersysteem. De brok bevat weinig vet en is gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast, waardoor alle vitaminen en mineralen behouden zijn gebleven!
 • Aanbieding!

  Lam & Rijst – Senior

  Laag in vet - Soepele gewrichten - 15 kg 69,99 59,99
  Hondenbrokken.nl Lam & Rijst Senior is een totaalvoer voor de hond op leeftijd. Deze smakelijke brok bevat weinig vet en zit boordevol vitaminen. De toegevoegde glucosamine en chondroïtine zorgen ervoor dat de gewrichten van jouw hond soepel blijven en de hoge dosering vitamine E versterkt het afweersysteem. Deze brok is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor zijn alle vitaminen en mineralen in de brok behouden gebleven!