Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

HONDENBROKKEN MET GLUTENVRIJ RECEPT

Hondenbrokken Verse Kip

HONDENBROKKEN MET GLUTENVRIJ RECEPT

Je hond kan een allergische reactie krijgen op een bepaalde voedingstof. Meestal gaat het dan om een dierlijk eiwit (vlees van een diersoort) of (tarwe)gluten. Wanneer je hond deze eiwitten of (tarwe)gluten binnen krijgt, dan kan hij overgevoelig op deze stof. Dit uit zich vaak als jeuk, rode plekken en krabben en bijten.

Waarom hondenbrokken met een glutenvrij recept?
In de natuur jagen honden voornamelijk op planteneters, waarbij ook de ingewanden, die veel plantaardige stoffen bevatten, gegeten worden. De darmen van de hond zijn dus gemaakt om ook dit voedsel te verwerken. Je hond heeft dus om aan alle benodigde voedingsstoffen te komen ook voeding uit plantaardig materiaal nodig.

Om de juiste voedingstoffen die je hond nodig heeft toch te geven worden onze hondenbrokken voorzien van hoogwaardige (ontsloten) graansoorten zoals rijst, mais en gierst. Deze ingrediënten bevatten geen gluten en daarmee verlaag je sterk het risico op een allergische reactie voor (tarwe)gluten. Dit wordt ook wel een glutenvrij recept genoemd.

Hondenbrokken met een zéér laag glutengehalte!
In onze fabriek worden ook granen mét gluten verwerkt. Om die reden zijn de hondenbrokken niet gegarandeerd 100% glutenvrij, maar wel met zeer laag glutengehalte. De kans op allergische reacties door ons hondenvoer is daardoor ook zeer laag.

Hondenbrokken Verse Kip

Glutenvrij hondenvoer

Blije Honden, Blije baasjes…

Hondenbrokken

Het verhaal van Bentley

“Hallo, ik ben Bentley, een Amerikaanse Stafford van 4 jaar oud. Ik zit nogal hoog in m’n energie en kan ontzettend veel eten. Mijn baasje heeft gekozen voor de High Energy brokken van Hondenbrokken.nl”
Samuel
Hondenbrokken

Het verhaal van Bambi

“Hallo, ik ben Bambi! Voorheen had ik erg veel jeuk en irritatie aan mijn vachtje. Sinds ik Kip & Rijst voor kleine rassen eet, heb ik hier geen last meer van. De irritatie is weg en de zalmolie laat mijn vacht mooi glanzen!”
Claudia

De beste in Glutenvrij hondenvoer!

Hoewel de voorouders van onze honden geen granen of gluten aten, zijn de meeste van onze viervoeters zodanig geëvalueerd dat zij gluten makkelijk kunnen verteren. Toch kan het nog voorkomen dat je hond niet goed reageert op gluten. Dit uit zich vaak in de volgende kenmerken:

  • Jeuk, kale plekken, overmatig haarverlies, een ontstoken huid, korsten en zogenoemde “hot spots”.

Komt dit je bekend voor? Dan adviseren wij je om over te stappen op een glutenvrij dieet voor je hond. De hondenbrokken met glutenvrij recepten zijn in de basis niet alleen gezonder voor hond, maar ze vallen in véél gevallen ook beter in de smaak!

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL