Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

Soepele botten en gewrichten houden je hond fit

Hondenbrokken verse kip

Soepele botten en gewrichten houden je hond fit

Beweging is belangrijk voor je hond. Ook daar hebben we rekening mee gehouden bij de samenstelling van onze hondenbrokken. Veel van onze varianten hondenvoer bevatten glucosamine en chondroïtine; dit zorgt ervoor dat de gewrichten van je hond soepel blijven. Met name als je hond ouder wordt zullen deze toevoegingen helpen om ‘m fit te houden. Tevens bevatten veel varianten van onze brokken zalmolie en ook dit is goed voor botten en gewrichten.  

koudgeperst da's een stuk gezonder
Hondenbrokken verse kip

Brokken voor soepele gewrichten

Blije Honden, Blije baasjes…

Voor soepele botten en gewrichten

Veel van onze brokken bevatten de stoffen glucosamine en chondroïtine. Deze stoffen ondersteunen de botten en gewrichten. Daarom vind je ze onder meer terug in hondenbrokken speciaal voor oudere honden, maar het is natuurlijk ook supergoed voor gezonde volwassen honden.

Goede hondenbrokken zijn uitgebalanceerd en bevatten naast de juiste samenstelling van eiwitten, koolhydraten en vetten vaak ook enkele nuttige toevoegingen. Zo zorgt zalmolie voor gezonde Omega-3 en Omega-6 vetzuren, welke bijdragen aan een gezonde huid en vacht. Glucosamine en chondroïtine in het hondenvoer ondersteunen de botten en gewrichten. Dit vind je dan ook terug in onder meer hondenbrokken speciaal voor oudere honden, maar is natuurlijk ook goed voor gezonde volwassen honden. Daarnaast bevat een goede hondenbrok een juiste dosering van vitaminen en mineralen. Denk aan vitamine A, B, C, D, en E, en mineralen zoals calcium en fosfor voor ondersteuning van de botten en het skelet.

Bij het produceren van onze brokken maken we gebruik van koude persing. Zo blijven belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen behouden. Tevens zijn onze hondenbrokken vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Door de compacte structuur van het hondenvoer heeft je hond bovendien minder grote porties nodig. Dat betekent dat je met een zak koudgeperste brokken uiteindelijk goedkoper uit bent dan met een zak krokante brokken. Je doet er namelijk veel langer mee!

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook!). Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

Je bestelling
0

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL