Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

Een mooie vacht begint bij goede voeding

Hondenbrokken verse kip

Een mooie vacht begint bij goede voeding

Heeft je hond een doffe vacht, dan kan dit te maken hebben met het hondenvoer dat hij krijgt. Misschien is je hond er allergisch voor, of bevat het te veel of te weinig van een bepaalde voedingsstof. Je dierenarts kan je hierin adviseren. Veel van onze brokken bevatten zalmolie; de Omega-3 en Omega-6 vetzuren die hierin zitten zorgen voor een mooie huid en een glanzende vacht. Ook de toevoeging spirulina, een heus  ‘superfood’, draagt bij aan een gezonde vacht. Lees meer over de voordelen op onze ingrediëntenpagina. Wat de behoeftes van jouw hond ook zijn, tussen onze 16 brokken vind je ongetwijfeld de juiste brok voor jouw trouwe viervoeter! 

koudgeperst da's een stuk gezonder
Hondenbrokken verse kip

Brokken voor een glanzende vacht

Blije Honden, Blije baasjes…

Vachtverzorging begint bij goed voer

De meeste varianten van Hondenbrokken.nl zijn verrijkt met zalmolie omdat dit Omega-3 en Omega-6 vetzuren bevat. Deze vetzuren kan je hond zelf niet aanmaken, maar zijn wel essentieel voor het behoud van een gezonde huid en een glanzende vacht. Zalmolie is sowieso hartstikke goed voor je hond want het werkt ook nog eens ontstekingsremmend, het ondersteunt het immuunsysteem en het houdt de gewrichten soepel. Een kostbaar, maar belangrijk ingrediënt waar je hond heel blij van wordt!

Hypoallergeen hondenvoer is speciaal ontwikkeld om allergische reacties bij honden te voorkomen. Door gebruik te maken van slechts één dierlijk eiwit, zoals lam, rund of zalm, wordt de kans op allergische reacties verminderd. Ook zijn er hypoallergene brokken die graan- en glutenvrij zijn. De koudgeperste brokken zijn makkelijk verteerbaar en het voer is verrijkt met extra hoogwaardige voedingsstoffen waaronder superfoods.

Veel van onze koudgeperste hondenbrokken zijn bereid met een hoog percentage vers vlees van hoge kwaliteit én superfoods. De brokken zitten daarmee boordevol vitaminen, mineralen en eiwitten voor de dagelijkse energiebehoefte. De natuurlijke toevoegingen van krachtige oxidanten als spirulina en Echinacea dragen bovendien bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Dit totaalvoer is verkrijgbaar in de varianten verse eend, kip en zalm. Ieder met hun eigen voordelen.

Wij bieden uitsluitend complete hondenvoeding aan, zodat we zeker weten dat jouw hond alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft. Je hoeft dus niets extra’s meer toe te voegen. Onze hondenbrokken bevatten veel vers vlees, eiwitten, groenten, fruit en zelfs superfoods! Voor elke leeftijd en voor elke levensfase hebben we de meest geschikte brokken geselecteerd. Ons kwalitatief hoogwaardige hondenvoer sluit dus altijd aan op de natuurlijke behoeftes van jouw hond.

Je bestelling
0

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL