Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

Volwaardig hondenvoer met slechts één dierlijk eiwit

Hondenbrokken verse kip

Volwaardig hondenvoer met slechts één dierlijk eiwit

Het beste en lekkerste totaalvoer met slechts één dierlijk eiwit, beter bekend als de hypoallergene hondenbrok. Hypoallergeen hondenvoer is speciaal ontwikkeld om allergische reacties bij honden te voorkomen. Door gebruik te maken van slechts één dierlijke eiwitbron, zoals lam, rund of zalm, wordt de kans op allergische reacties verminderd. De ingrediënten zijn uiterst zorgvuldig samengesteld en de brokken zijn reeds door veel honden en baasjes goedgekeurd!

Hondenbrokken verse kip

Hondenvoer met één dierlijke eiwitbron

Blije Honden, Blije baasjes…

Brokken met één dierlijk eiwit

Geen probleem. In onze webshop vind je 6 verschillende varianten hondenvoer waarbij we gebruikmaken van slechts één dierlijke eiwitbron. Deze soorten zijn speciaal ontwikkeld voor honden met allergische reacties en huidaandoeningen. Het gebruik van één dierlijke eiwitbron vermindert de kans op allergieën in zeer grote mate en hiermee is het probleem dan ook vaak verholpen. In veel gevallen zijn deze brokken bij ons ook graan- en glutenvrij, dus hiermee haal je absoluut het beste hondenvoer voor je trouwe vriend in huis!

Heb je hulp nodig bij het kiezen? Dan kan je het contactformulier invullen of ons bellen via 085-0601226.

Hypoallergeen hondenvoer is speciaal ontwikkeld om allergische reacties bij honden te voorkomen. Door gebruik te maken van slechts één dierlijke eiwitbron, zoals lam, rund of zalm, wordt de kans op allergische reacties verminderd. Ook zijn er hypoallergene brokken die graan- en glutenvrij zijn. De koudgeperste brokken zijn makkelijk verteerbaar en het voer is verrijkt met onder meer superfoods voor extra hoogwaardige voedingsstoffen.

Veel van onze koudgeperste hondenbrokken zijn bereid met een hoog percentage vers vlees van hoge kwaliteit én superfoods. De brokken zitten daarmee boordevol vitaminen, mineralen en eiwitten voor de dagelijkse energiebehoefte. De natuurlijke toevoegingen van krachtige oxidanten als spirulina en Echinacea aan het hondenvoer dragen bovendien bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Dit totaalvoer is verkrijgbaar in de varianten verse eend, kip en zalm. Ieder met hun eigen voordelen.

Wij hebben absoluut A++ kwaliteit hondenvoer. Sterker nog, als je de ingrediënten en de samenstelling van onze hondenbrokken bekijkt en deze vergelijkt met de bekende A-merken, dan zijn jij en je hond vaak beter uit met onze brokken. Werken met tussenleveranciers of verkopen via winkels doen we niet. Hierdoor houden we voor jou de prijs zo laag mogelijk en de kwaliteit zo hoog mogelijk!

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

Je bestelling
0

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL