Écht premium totaalvoer

Gratis bezorgd, morgen in huis

Niet goed, geld terug

100% blije viervoeter garantie

De perfecte High Energy brok voor actieve honden

Hondenbrokken High Energy

De perfecte High Energy brok voor actieve honden

Voor zeer actieve honden is het belangrijk dat het hondenvoer de juiste voedingsstoffen bevat zodat het precies past bij hun energielevel. Dat betekent dat het voer rijk moet zijn aan onverzadigde vetzuren en dat het makkelijk verteerbare koolhydraten en een hoog gehalte aan belangrijke aminozuren in het eiwit moet bevatten. Daarom ontwikkelden wij een speciale High Energy brok die perfect uitgebalanceerd is voor de actieve hond. Deze brok is trouwens ook erg geschikt voor drachtige of lacterende honden want die zijn erg gebaat bij wat extra ondersteuning in hun energie.

koudgeperst da's een stuk gezonder
Hondenbrokken High Energy

Speciaal voor actieve honden

Blije Honden, Blije baasjes…

Voor iedere hond wat wils

Deze koudgeperste hondenbrokken zijn bereid met en hoog percentage vers vlees van hoge kwaliteit en superfoods. De brokken zitten daarmee boordevol vitaminen, mineralen en eiwitten voor de dagelijkse energiebehoefte. De natuurlijke toevoegingen van krachtige oxidanten als spirulina en echinacea aan het hondenvoer dragen bovendien bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Dit absolute totaalvoer is verkrijgbaar in de varianten verse eend, kip en zalm, ieder met hun eigen extra voordelen.

Heeft jouw trouwe viervoeter gevoelige darmen, dan kun je hem het beste licht verteerbare brokken geven. Geperste brokken zijn beter te verteren en zorgen voor minder ontlasting ten opzichte van krokante brokken. Het gebruik van licht verteerbare ingrediënten zoals kip en ontsloten granen zoals maïs en rijstmeel zorgen ervoor dat je hond het voedsel nóg beter verteert. ‘Ontsloten granen’ betekent dat de granen goed verteerbaar zijn gemaakt. De natuurlijke toevoeging van bietenpulp aan het hondenvoer zorgt bovendien voor een vaste ontlasting.

Hypoallergeen hondenvoer is speciaal ontwikkeld om allergische reacties bij honden te voorkomen. Door gebruik te maken van slechts één dierlijk eiwit, zoals lam, rund of zalm, wordt de kans op allergische reacties verminderd met dit hondenvoer. Ook zijn er hypoallergene brokken die graan- en glutenvrij zijn. De koudgeperste brokken zijn makkelijk verteerbaar en het voer is verrijkt met onder meer superfoods voor extra hoogwaardige voedingsstoffen.

Als je hond geen makkelijke eter is, kun je hem een extra smakelijke brok voorschotelen. Het ingrediënt runderpens zorgt voor een onweerstaanbare geur die vaak erg effectief is bij zelfs de moeilijkste eters. Bovendien bevat pens voedingsstoffen die goed zijn voor de darmen van je hond. Hondenbrokken.nl Kip & Pens bestaat voor slechts 14% uit vet. Dit volwaardige hondenvoer voorkomt daardoor systematische en snelle gewichtstoename bij de aanbevolen hoeveelheid.

High Energy hondenbrokken zijn speciaal gemaakt voor honden die veel energie uit hun voeding moeten halen zoals actieve hondenrassen, drachtige en lacterende honden. Een hoog gehalte aan belangrijke aminozuren in het eiwit en een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren zorgen voor de nodige energie en goede spieropbouw. Deze goed verteerbare hondenbrokken zijn daarom in het bijzonder geschikt voor volwassen jacht- of sporthonden in training. Ook zwangere en lacterende honden hebben een extra energiebehoefte die ze uit dit volwaardige hondenvoer kunnen halen.

Je bestelling
0

Écht premium totaalvoer

Veel premium hondenvoer blijkt helemaal niet zo hoogwaardig als je zou denken. Zo worden eiwitpercentages kunstmatig verhoogd, worden er ingrediënten toegevoegd die goed vullen maar slecht passen in een dagelijks dieet, of worden er nutteloze stoffen toegevoegd, met alle gevolgen van dien voor je hond. 

Bij Hondenbrokken.nl streven we ernaar een brok te produceren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van natuurlijk en vers voedsel. Dit doen we door bijvoorbeeld meer vers vlees toe te voegen waardoor dezelfde hoge eiwitpercentages worden gehaald. Ook proberen we traditionele granen zo veel mogelijk te vervangen voor ontsloten granen of glutenvrije oplossingen zoals ontsloten rijstmeel of johannesbroodpitmeel, omdat dit huidproblemen en allergieën drastisch vermindert. Neem eens een kijkje op onze ingrediëntenpagina en ontdek de gunstige effecten op je hond.

“Allemaal leuk, maar het is duurder dan m’n huidige brokken”, horen we je zeggen. Klopt, maar er zit dan ook aanzienlijk meer echt vlees in ons voer en dat proeft je hond! Daarnaast zijn sommige grondstoffen zoals blauwe bes en kamille relatief duur, maar deze hebben dusdanig goede effecten op de algehele gezondheid van je hond dat we hier geen concessies in willen doen. Zie ook onze 100% blije viervoeter garantie.

Kortom, wij kunnen zeggen dat ons product écht een premium totaalvoer is en daar zijn we maar wat trots op!

Gratis bezorgd, morgen in huis

Onze brokken zijn exclusief verkrijgbaar via Hondenbrokken.nl. Je kunt hier je bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen vanuit je luie stoel. Vanaf € 70,- laten we je bestelling gratis bezorgen. Tot € 70,- betaal je € 4,95 verzendkosten. 

Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je de volgende werkdag al je pakketjes vol lekkers in huis. Je ontvangt via mail een link met Track & Trace code van ons, zodat je te allen tijde weet waar je bestelling zich bevindt.

Niet goed, geld terug

Wij weten zeker dat je hond helemaal blij is met onze brokken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijg je van ons je geld terug. Hoe werkt het? Je koopt een zak naar keuze en doorloopt de 4 overstapfases. Valt de brok niet in de smaak dan stuur je de zak terug samen met dit formulier en storten we het aankoopbedrag terug.

100% blije viervoeter garantie

Als je hond blij is, ben jij dat ook (en wij ook)! Daarom stellen wij alles in het werk om je hond blij te houden. We beloven dat we onze brokken zo goed en lekker mogelijk maken en geen concessies doen qua ingrediënten of productieproces. Alleen het beste is goed genoeg! Mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan lossen we dat op totdat jij en je hond 100% blij zijn. Gegarandeerd!

HONDENBROKKEN.NL