Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80

Licht verteerbaar

Home>Licht verteerbaar

Licht verteerbare hondenbrokken

Deze geperste hondenbrokken zijn gemaakt met ingrediënten die voor de hond licht verteerbaar zijn, zoals kip en rijst. Er blijft weinig onverteerbaar materiaal in de darmen achter.

Bij geperste hondenbrokken worden alle voedingsstoffen bij elkaar geperst, zonder dat er lucht in de brokken komt. Hierdoor nemen de brokken minder ruimte in de maag in. Je hond heeft dus ook minder brokken nodig dan bij krokante brokken.

De geperste hondenbrokken vallen in de maag van de hond uiteen. Hierdoor is de belasting voor de maag ook minder groot, en dus licht verteerbaar.

Doordat geperste brokken op een relatief lage temperatuur van 75°C worden gemaakt, behouden de ingrediënten ook veel van hun voedingswaarde. Bovendien worden er geen geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd.

 • Aanbieding!

  Kip & Rijst – Puppy

  Kleinere brokjes - 28% eiwit - 15 kg 59,99 49,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Rijst Puppy is een totaalvoer met natuurlijke ingrediënten, speciaal ontwikkeld voor de pup. Deze smakelijke puppybrokken zijn kleiner van formaat, maar zitten boordevol gezonde vitaminen, mineralen en prebiotica. De in het recept gebruikte granen zijn licht verteerbaar gemaakt en de brok is tijdens het productieproces niet langdurig verhit, waardoor alle vitaminen en mineralen behouden zijn gebleven. Geef je pup met deze brok de perfecte start!
 • Aanbieding!

  Kip & Rijst – Kleine Rassen

  Kleinere brokjes - Glutenvrij - 5 kg 29,99 24,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Rijst Kleine Rassen is een brok speciaal ontwikkeld voor kleine hondenrassen, jong en oud. Deze smakelijke brok zit boordevol vitaminen en is samengesteld met slechts één dierlijke eiwitbron: kip, waardoor de kans op een allergische reactie sterk vermindert. De glucosamine en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten en de zalmolie helpt de huid en vacht gezond te houden. Bij het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast, waardoor vitaminen en mineralen behouden zijn gebleven!
 • Aanbieding!

  Kip & Rijst – Volwassen

  Minder allergenen - Licht verteerbaar - 15 kg 59,99 49,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Rijst Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Deze smakelijke brok bevat slechts één dierlijke eiwitbron: kip. De kans op een allergische reactie vermindert hierdoor sterk. De brok bevat bietenpulp voor een vaste ontlasting en is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en verrijkt met vitaminen en mineralen. Bovendien is bij de productie geen langdurige verhitting toegepast, waardoor alle vitaminen en mineralen behouden zijn gebleven!