Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80

Zalmolie

Home>Zalmolie

Hondenbrokken verrijkt met zalmolie

Zalmolie wordt in hondenvoer gebruikt omdat het bekend staat om de bijdrage aan de gezondheid van je huisdier.

Met name de ontstekingsremmende werking, bijdrage aan het immuunsysteem en ondersteuning van hart- en bloedvaten maken zalmolie een veelgevraagde toevoeging aan de hondenmaaltijd.

Dit komt voornamelijk doordat zalm een vette vis is, rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren.

Voordelen omega-3 vetzuren

Omega-3-vetzuren staan erom bekend dat ze een ontstekingsremmende werking hebben en het immuunsysteem ondersteunen. Met name ontstekingsreacties in de huid, gewrichten en de nieren worden geremd.

Daarnaast worden de hart- en bloedvaten ondersteund en heeft het een positief effect op de zenuwcellen.

Omega-3-vetzuren zijn daarom zeer geschikt om te geven aan dieren met huid- en vachtproblemen en allergieën.

Ook zonder klachten draagt dit voedingssupplement bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid van je hond.

Voordelen omega-6 vetzuren

Omega-6-vetzuren remt de aanmaak van cholesterol en het versterkt het afweersysteem. Deze goede vetzuren hebben daarom een positief effect op de algehele gezondheid.

Zalmolie in hondenvoer

Honden maken deze stoffen niet of heel weinig zelf aan. Ze moeten deze vetzuren dus binnenkrijgen via voedsel. Vette vis, en met name zalm, zit vol met deze goede vetzuren.

Zalmolie bevat geen eiwitten. Daarom kan het ook verantwoord toegevoegd worden aan brokken die maar één dierlijk eiwit mogen bevatten.

De volgende hondenbrokken bevatten zalmolie:

 • Aanbieding!

  Kip & Rijst – Kleine Rassen

  Kleinere brokjes - Glutenvrij - 5 kg 29,99 24,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Rijst Kleine Rassen is een brok speciaal ontwikkeld voor kleine hondenrassen, jong en oud. Deze smakelijke brok zit boordevol vitaminen en is samengesteld met slechts één dierlijke eiwitbron: kip, waardoor de kans op een allergische reactie sterk vermindert. De glucosamine en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten en de zalmolie helpt de huid en vacht gezond te houden. Bij het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast, waardoor vitaminen en mineralen behouden zijn gebleven!
 • Aanbieding!

  Kip & Rijst – Puppy

  Kleinere brokjes - 28% eiwit - 15 kg 59,99 49,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Rijst Puppy is een totaalvoer met natuurlijke ingrediënten, speciaal ontwikkeld voor de pup. Deze smakelijke puppybrokken zijn kleiner van formaat, maar zitten boordevol gezonde vitaminen, mineralen en prebiotica. De in het recept gebruikte granen zijn licht verteerbaar gemaakt en de brok is tijdens het productieproces niet langdurig verhit, waardoor alle vitaminen en mineralen behouden zijn gebleven. Geef je pup met deze brok de perfecte start!
 • Aanbieding!

  Kip, Rund & Rijst – Junior

  Energie- en bouwstofrijk - Met zalmolie - 15 kg 59,99 49,99
  Hondenbrokken.nl Kip, Rund & Rijst Junior is een totaalvoer voor de opgroeiende hond. Met deze energie- en bouwstofrijke hondenbrok krijgt jouw trouwe viervoeter in deze levensfase precies de juiste voedingsstoffen binnen. Daarnaast valt deze brok vol vitaminen en mineralen bij jonge honden erg goed in de smaak, is hij gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bovendien niet langdurig verhit tijdens het productieproces. Hierdoor zijn alle vitaminen en mineralen behouden gebleven!
 • Aanbieding!

  High Energy – Volwassen

  Actieve honden - 26% eiwit - 15 kg 64,99 54,99
  Hondenbrokken.nl High Energy is een totaalvoer voor de zeer actieve, drachtige of lacterende hond. Deze brok bevat makkelijk verteerbare eiwitten en koolhydraten, een hoog gehalte aan belangrijke aminozuren in het eiwit en een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren. Tijdens het productieproces is deze brok niet langdurig verhit. Hierdoor zijn alle vitaminen en mineralen behouden gebleven!
 • Aanbieding!

  Verse Kip Glutenvrij – Puppy

  Veel vers vlees - 28% eiwit - 15 kg 64,99 54,99
  Hondenbrokken.nl Verse Kip Glutenvrij Puppy is een premium hondenbrok voor de jonge hond. De krachtige antioxidanten spirulina en echinacea versterken het immuunsysteem en daarmee de gezondheid van jouw hond. Naast verse kip bevatten deze brokjes ook zalmolie om de huid en vacht gezond te houden en zijn ze kleiner van formaat, zodat ze voor de pup makkelijk te kauwen zijn. Tijdens het productieproces worden deze brokken niet langdurig verhit. Alle vitaminen en mineralen blijven zo behouden. Geef je pup met deze brok de ideale start!
 • Aanbieding!

  Verse Kip Glutenvrij – Volwassen

  Veel vers vlees - 27% eiwit - 15 kg 64,99 54,99
  Hondenbrokken.nl Verse Kip Glutenvrij Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Deze brok is bereid met verse kip en zit boordevol vitaminen, mineralen en superfoods. Er is zalmolie toegevoegd, wat goed is voor huid en vacht. De krachtige antioxidanten spirulina en echinacea versterken daarnaast het immuunsysteem en helpen je hond gezond te houden. Tijdens het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor zijn alle vitaminen en mineralen behouden gebleven!
 • Aanbieding!

  Zalm & Rijst – Volwassen

  Soepele gewrichten - Mooie vacht - 15 kg 69,99 59,99
  Hondenbrokken.nl Zalm & Rijst Volwassen is een totaalvoer gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Deze smakelijke brok bevat waardevolle omega 3- en omega 6-vetzuren die helpen de huid en vacht gezond te houden. Verder is de brok verrijkt met glucosamine en chondroïtine voor extra soepele gewrichten en draagt de bietenpulp in de brok bij aan een vaste ontlasting. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast waardoor alle vitaminen en mineralen behouden zijn gebleven!  
 • Aanbieding!

  Verse Eend Graanvrij – Volwassen

  Veel vers vlees - 26% eiwit - 15 kg 74,99 64,99
  Hondenbrokken.nl Verse Eend Graanvrij Volwassen is het absolute totaalvoer voor de volwassen hond, bereid met een hoog percentage verse eend, graanvrij en gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Deze brok bevat gedroogde groenten en fruit en zit boordevol vitaminen en antioxidanten. De glucosamine, chondroïtine en zalmolie helpen daarnaast de gewrichten van je hond soepel te houden. Deze brok is niet langdurig verhit tijdens het productieproces, waardoor alle vitaminen en mineralen behouden zijn gebleven!