Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80

Senior

Home>Senior

Premium hondenvoer voor je senior hond

Deze koudgeperste Senior hondenbrokken met natuurlijke ingrediënten zijn speciaal gemaakt voor de hond op leeftijd.

Natuurlijke toevoegingen van onder meer glucosamine en chondroïtine zorgen voor soepele gewrichten.

De hoge dosering vitamine E zorgt bovendien voor een extra sterk afweersysteem.

Seniorvoer:

 • Kleine rassen: Vanaf 10 jaar
 • Middelgrote rassen: Vanaf 8 jaar
 • Grote rassen: Vanaf 7 jaar
 • Aanbieding!

  Kip & Rijst – Kleine Rassen

  Mooie vacht - Glutenvrij - 5 kg 29,99 24,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Rijst - Kleine Rassen is een brok speciaal ontwikkeld voor kleine hondenrassen. Deze brok boordevol vitaminen is samengesteld met maar één dierlijke eiwitbron: kip. Dat zorgt ervoor dat deze brok de kans op een allergische reactie vermindert. De glucosamine en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten. De zalmolie draagt bij aan een gezonde huid en vacht. Bij het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Lam & Rijst – Senior

  Laag in vet - Soepele gewrichten - 15 kg 69,99 59,99
  Hondenbrokken.nl Lam & Rijst Senior is een totaalvoer voor de hond op leeftijd. De brok is laag in vet en zit boordevol vitaminen. De  glucosamine en chondroïtine helpen soepele gewrichten te behouden en de hoge dosering vitamine E zorgt voor een extra sterk afweersysteem. Deze brok is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact!
 • Aanbieding!

  Verse Zalm – Senior

  Veel vers vlees - Graan & Glutenvrij - 15 kg 74,99 64,99
  Hondenbrokken.nl Verse Zalm Senior is een totaalvoer voor de senior hond. Deze brok is graanvrij en bereid met verse zalm. Mede hierdoor draagt de brok bij aan soepele gewrichten en een mooie vacht. Verder bevat de brok gedroogde groenten en fruit en is het verrijkt met de krachtige antioxidanten spirulina en echinacea. Deze dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Er is geen langdurige verhitting toegepast bij productie van de brok. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.