Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80

Junior

Home>Junior

PREMIUM HONDENVOER VOOR JE JUNIOR HOND

Deze hondenbrokken met natuurlijke ingrediënten bieden een volwaardige maaltijd geschikt voor junior honden (tussen puppy en volwassen in).

De brokken zijn koudgeperst en dus vol met vitaminen en mineralen en bouwstoffen om goed te groeien en stevige spieropbouw.

Juniorvoer:

 • Kleine rassen: 5 t/m 8 maanden
 • Middelgrote rassen: 6 t/m 10 maanden
 • Grote rassen: 7 t/m 15 maanden
 • Aanbieding!

  Kip & Rijst – Kleine Rassen

  Kleinere brokjes - Glutenvrij - 5 kg 29,99 24,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Rijst Kleine Rassen is een brok speciaal ontwikkeld voor kleine hondenrassen, jong en oud. Deze smakelijke brok zit boordevol vitaminen en is samengesteld met slechts één dierlijke eiwitbron: kip, waardoor de kans op een allergische reactie sterk vermindert. De glucosamine en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten en de zalmolie helpt de huid en vacht gezond te houden. Bij het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast, waardoor vitaminen en mineralen behouden zijn gebleven!
 • Aanbieding!

  Kip, Rund & Rijst – Junior

  Energie- en bouwstofrijk - Met zalmolie - 15 kg 59,99 49,99
  Hondenbrokken.nl Kip, Rund & Rijst Junior is een totaalvoer voor de opgroeiende hond. Met deze energie- en bouwstofrijke hondenbrok krijgt jouw trouwe viervoeter in deze levensfase precies de juiste voedingsstoffen binnen. Daarnaast valt deze brok vol vitaminen en mineralen bij jonge honden erg goed in de smaak, is hij gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bovendien niet langdurig verhit tijdens het productieproces. Hierdoor zijn alle vitaminen en mineralen behouden gebleven!