Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80

Hondenvoer

Home>Hondenvoer

Premium hondenvoer voor een zachte prijs

 • Aanbieding!

  Kip & Rijst – Kleine Rassen – Volwassen

  Mooie vacht - Glutenvrij - 5 kg 29,99 24,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Rijst - Kleine Rassen is een brok speciaal ontwikkeld voor kleine hondenrassen. Deze brok boordevol vitaminen is samengesteld met maar één dierlijke eiwitbron: kip. Dat zorgt ervoor dat deze brok de kans op een allergische reactie vermindert. De glucosamine en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten. De zalmolie draagt bij aan een gezonde huid en vacht. Bij het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Kip & Rijst – Puppy

  Licht verteerbaar - Goed voor de gewrichten - 15 kg 59,99 49,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Rijst Puppy is een met natuurlijke ingrediënten gemaakte totaalvoer voor de pup. De ontsloten granen zijn al licht verteerbaar gemaakt voordat ze aan het recept worden toegevoegd. De puppybrokken zijn kleiner van formaat en verrijkt met prebiotica, vitaminen en mineralen. Bovendien is tijdens het productie geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact. Een perfecte start voor uw pup.
 • Aanbieding!

  Kip & Rijst – Volwassen

  Licht verteerbaar - Vaste ontlasting - 15 kg 59,99 49,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Rijst Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Het bevat slechts één dierlijke eiwitbron, namelijk kip. Dat zorgt ervoor dat deze brok de kans op een allergische reactie vermindert. De brok is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en verrijkt met vitaminen, mineralen en bietenpulp voor een vaste ontlasting. Bovendien is tijdens het productie geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Kip & Rund & Rijst – Junior

  Energie- en bouwstofrijk - Glutenvrij - 15 kg 59,99 49,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Rund & Rijst Junior is het totaalvoer voor de opgroeiende hond. Deze energie- en bouwstof rijke hondenbrok zorgt ervoor dat je hond de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt voor deze levensfase. Daarnaast zit de brok boordevol vitaminen en mineralen en is deze gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Bovendien is tijdens het productie geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  High Energy – Volwassen

  Actieve honden - Glutenvrij - 15 kg 64,99 54,99
  Hondenbrokken.nl High Energy is een totaalvoer voor de zeer actieve hond. Deze brok heeft een goede verteerbaarheid van eiwitten en koolhydraten, een hoog gehalte aan belangrijke aminozuren in het eiwit en een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren. Tijdens het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Kip & Pens – Volwassen

  Extra smakelijk - Goed voor de darmen - 15 kg 64,99 54,99
  Hondenbrokken.nl Kip & Pens Volwassen is een totaalvoer voor honden die minder goed eten. De pens in het voer zorgt in veel gevallen voor een gunstige werking op de eetlust. De brok is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is verrijkt met vitaminen en mineralen. Tijdens het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Verse Kip – Puppy

  Veel vers vlees - Glutenvrij - 15 kg 64,99 54,99
  Hondenbrokken.nl Verse Kip Puppy is een premium hondenbrok voor je pup. De krachtige antioxidanten spirulina en echinacea dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Verder bevat deze brok naast verse kip ook zalmolie, wat goed is voor de huid en vacht. Deze glutenvrije puppybrokken zijn tevens kleiner en daardoor makkelijker kauwbaar. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen intact. De ideale start voor je pup!
 • Aanbieding!

  Verse Kip – Volwassen

  Veel vers vlees - Glutenvrij - 15 kg 64,99 54,99
  Hondenbrokken.nl Verse Kip Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Deze brok is bereid met verse kip en zit boordevol vitaminen, mineralen en superfoods. De krachtige antioxidanten spirulina en echinacea dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Verder bevat het zalmolie, wat goed is voor huid en vacht. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Lam Graanvrij – Volwassen

  1 dierlijk eiwit - Graan & Glutenvrij - 15 kg 69,99 59,99
  Hondenbrokken.nl Lam Graanvrij Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Dit topproduct is royaal bereid met gedroogde lam, gedroogde groenten en fruit en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het is een bron van antioxidanten zoals spirulina en echinacea. De glucosamine en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten. Tijdens de productie is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Rund & Rijst – Volwassen

  1 dierlijk eiwit - Soepele gewrichten - 15 kg 69,99 59,99
  Hondenbrokken.nl Rund & Rijst Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Het bevat uitsluitend de diersoort rund en is gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Daarnaast bevat het bètacaroteen, wat goed is voor de vacht. De glucosamine en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten. Tijdens het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Zalm & Rijst – Volwassen

  Hypoallergeen - Mooie vacht - 15 kg 69,99 59,99
  Hondenbrokken.nl Zalm & Rijst Volwassen is een totaalvoer gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De brok bevat Omega 3 en 6, wat helpt om een gezonde huid en vacht te onderhouden. Verder bevat het glucosamine en chondroïtine voor soepele gewrichten en bietenpulp voor een vaste ontlasting. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast waardoor alle vitaminen en mineralen intact blijven  
 • Aanbieding!

  Lam & Rijst – Volwassen

  Soepele gewrichten - Laag in vet - 15 kg 69,99 59,99
  Hondenbrokken.nl Lam & Rijst Volwassen totaalvoer voor de volwassen hond. Deze brok is verrijkt met glucosamine en chondroïtine wat helpt soepele gewrichten te behouden. De hoge dosering vitamine E zorgt tegelijkertijd voor een sterk afweersysteem. De brok is laag in vet en gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Lam & Rijst – Senior

  Laag in vet - Soepele gewrichten - 15 kg 69,99 59,99
  Hondenbrokken.nl Lam & Rijst Senior is een totaalvoer voor de hond op leeftijd. De brok is laag in vet en zit boordevol vitaminen. De  glucosamine en chondroïtine helpen soepele gewrichten te behouden en de hoge dosering vitamine E zorgt voor een extra sterk afweersysteem. Deze brok is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact!
 • Aanbieding!

  Verse Eend Graanvrij – Volwassen

  Veel vers vlees - Graan & Glutenvrij - 15 kg 74,99 64,99
  Hondenbrokken.nl Verse Eend Volwassen is het absolute totaalvoer voor de volwassen hond. Het is bereid met een hoog percentage verse eend, is graanvrij en gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Deze brok bevat gedroogde groenten en fruit en zit boordevol vitaminen en antioxidanten. De glucosamine, zalmolie en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast waardoor alle vitaminen en mineralen intact blijven.
 • Aanbieding!

  Verse Zalm – Volwassen

  Veel vers vlees - Graan & Glutenvrij - 15 kg 74,99 64,99
  Hondenbrokken.nl Verse Zalm Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. De brok is bereid met verse zalm, gedroogde groenten en fruit. Deze graanvrije brok zit boordevol vitaminen en superfoods. De krachtige antioxidanten spirulina en Echinacea dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid, terwijl de zalm bijdraagt aan een goede huid en vacht. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Verse Zalm – Senior

  Veel vers vlees - Graan & Glutenvrij - 15 kg 74,99 64,99
  Hondenbrokken.nl Verse Zalm Senior is een totaalvoer voor de senior hond. Deze brok is graanvrij en bereid met verse zalm. Mede hierdoor draagt de brok bij aan soepele gewrichten en een mooie vacht. Verder bevat de brok gedroogde groenten en fruit en is het verrijkt met de krachtige antioxidanten spirulina en echinacea. Deze dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Er is geen langdurige verhitting toegepast bij productie van de brok. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.

Premium hondenvoer online bestellen

Wij geloven dat echt goed hondenvoer gemaakt moet zijn met enkel natuurlijke ingrediënten.

Goed hondenvoer (ook wel “premium hondenvoer” genoemd) is volgens ons gemaakt zonder sterke verhitting bij het productieproces, waardoor de voedingswaarde niet achteruit gaat.

Premium hondenbrokken zitten vol dierlijke eiwitten van kwaliteitsvlees uit Nederland en bevatten veel vitaminen en mineralen uit natuurlijke bronnen.

Naast hoge percentages vlees bevatten onze koudgeperste brokken ook de benodigde koolhydraten (met veel graan- en glutenvrije opties), en antioxidanten uit groente en fruit.

Op die manier krijg je een energieke hond die lekker in zijn vacht zit. Goed voor alle soorten honden van alle rassen, jong en oud.

Door ons merk bewust alleen online aan te bieden houden we de prijs van dit premium hondenvoer laag. Zo kunnen we een hoogwaardig product aanbieden, tegen en zachte prijs.