Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €80

Graan & Glutenvrij

Home>Graan & Glutenvrij

Graanvrij hondenvoer

Dit koudgeperste hondenvoer is gemaakt zonder graan, zoals tarwe, maïs of rijst en is dus volledig graanvrij en glutenvrij.

Honden hebben naast dierlijke eiwitten uit vlees ook koolhydraten nodig als energiebron.

Bij graanvrij hondenvoer worden deze benodigde koolhydraten gehaald uit ingrediënten als aardappel en zoete aardappel, dat goed verteerbaar (ontsloten) is gemaakt. Ook de toevoeging van goed te verteren groente en fruit geven je hond energie.

Deze koolhydraten zijn hoogwaardig en lichter te verteren dan koolhydraten uit granen.

Omdat dit hondenvoer gemaakt is van ingrediënten die van nature graanvrij en glutenvrij zijn, is het geschikt om te geven aan honden met bijvoorbeeld een allergie of intolerantie voor granen en gluten.

In de fabriek worden ook granen met gluten verwerkt. Om die reden zijn de hondenbrokken niet gegarandeerd 100% glutenvrij, maar wel met zeer laag glutengehalte. De kans op allergische reacties zijn daardoor ook zeer laag.

Tijdens de productie van deze hondenbrokken is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.

 • Aanbieding!

  Lam Graanvrij – Volwassen

  1 dierlijk eiwit - Graan & Glutenvrij - 15 kg 69,99 59,99
  Hondenbrokken.nl Lam Graanvrij Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. Dit topproduct is royaal bereid met gedroogde lam, gedroogde groenten en fruit en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het is een bron van antioxidanten zoals spirulina en echinacea. De glucosamine en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten. Tijdens de productie is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Verse Eend Graanvrij – Volwassen

  Veel vers vlees - Graan & Glutenvrij - 15 kg 74,99 64,99
  Hondenbrokken.nl Verse Eend Volwassen is het absolute totaalvoer voor de volwassen hond. Het is bereid met een hoog percentage verse eend, is graanvrij en gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Deze brok bevat gedroogde groenten en fruit en zit boordevol vitaminen en antioxidanten. De glucosamine, zalmolie en chondroïtine dragen bij aan soepele gewrichten. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast waardoor alle vitaminen en mineralen intact blijven.
 • Aanbieding!

  Verse Zalm – Senior

  Veel vers vlees - Graan & Glutenvrij - 15 kg 74,99 64,99
  Hondenbrokken.nl Verse Zalm Senior is een totaalvoer voor de senior hond. Deze brok is graanvrij en bereid met verse zalm. Mede hierdoor draagt de brok bij aan soepele gewrichten en een mooie vacht. Verder bevat de brok gedroogde groenten en fruit en is het verrijkt met de krachtige antioxidanten spirulina en echinacea. Deze dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Er is geen langdurige verhitting toegepast bij productie van de brok. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.
 • Aanbieding!

  Verse Zalm – Volwassen

  Veel vers vlees - Graan & Glutenvrij - 15 kg 74,99 64,99
  Hondenbrokken.nl Verse Zalm Volwassen is een totaalvoer voor de volwassen hond. De brok is bereid met verse zalm, gedroogde groenten en fruit. Deze graanvrije brok zit boordevol vitaminen en superfoods. De krachtige antioxidanten spirulina en Echinacea dragen bij aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid, terwijl de zalm bijdraagt aan een goede huid en vacht. Tijdens het productieproces is geen langdurige verhitting toegepast. Hierdoor blijven alle vitaminen en mineralen intact.